1. 2018-01-15
 2. Löpband Kemling PRO

  6.995kr

  Recensioner
  Specifikation

  BREDD:1700 mm
  LÄNGD:700 mm
  HÖJD:21400 mm
  Motor på 3,5hk från Lasson USA
  99 program
  Stora datorn från Japan som mäter alla dina resultat
  Fulldämpad
  Vikt: 90 kg
  Maxvikt/belastning promenad 180kg
  Maxvikt/belastning löpning 150kg.

  Kemling Löpband ett enormt löpband med alla finesser för en maximalträning. Kan vara ett av det stabilaste löpbanden på marknaden tack vare en tysk tillverkad stomme i titan. Detta tillsammans med den STORA datorpanelen från Japan och en borst lös motor från USA. Motorn är på otroliga 3,5HK (normala löpband 1,5-1,7hk). Detta är INGET slit och släng löpband utan ett proffs löpband ut i fingerspetsarna. Vikten ligger på 90kg och är ett monster, men du vill väll ha det bästa?

  Löp ytan är otroliga 1520*450 mm så detta band klassas som fullstort, här kan du ta fulla löp steg även om du är 2m lång. Sen är detta löpband Extra dämpat vilket ger en otroligt skön löp upplevelse och är skonsamt för din kropp. Dämpning är i form av kuddar men också fjädrar vilket som bara finns på löpband runt 30 000:- klassen.

  Tekniken kommer från Japan och du erhåller en borstfri motor som kan ge dig exakt hastigheter från 0-16km/h, och hastigheten ställs in enbart med en knapptryckning. Sen Har du inbyggd incliner som sköts elektroniskt, det ger dig en exakt lutning för att simulera backar och höjdskillnader i terräng. Du har 99 program och det finns allt ifrån den som enbart vill ha lite enkel gång till den som vill ha den effektivaste träningen. Bandet kan simulera terräng löpning och har även fettförbrännings program.

  Med dessa komponenter och i detta utförandet som detta löpband är så kostar snarlika allt från 29995 – 34950 kr på marknaden. Vi har inför denna säsong köpt in 5st containers från tillverkaren och kan då tillsammans med dem erbjuda ett proffs löpband till priset av ett promenadband. Detta band skall testas och upplevas för att förstå vikten av ett löpband som sopar banan med det mesta.

Kunder som har köpt den här produkten köpte också