1. DIREKT
 2. Terassmarkis Blue Sky

  Dessa alternativ finns:

  6.995kr

  Recensioner
  Nu bjuder vi alla våra kunder på motorstyrning/led-belysning. Specifikation

  Aluminum 100% säker mot rostangrepp
  Halvkassett så väven är skyddad när den inte används
  Vit färg på kassett
  Kasettens strl Höjd:160mm / Djup:120mm
  Ställbar lutning 8-30°
  Markisens utfall 3000mm på 4-5m markiser och 2500mm på 3m markiser
  Prewax canvasväv som tål regn
  CE-Märkt

  Altanmarkis i en kassett modell i aluminium, vilket ger dig 100% skydd mot rost och en bibehållen ren och fräsch markis. Våra ltanmarkiser är i aluminium just för vi har sett problemen med markiser som blir rostiga och fula bara på några år. Det som har gjort våra markiser så populära genom åren är markisväven vi använder, vi har satsat på en prewaxed canvasväv. Det ger dig en markis som även kan användas om det regnar, vi anser att en markis skall både skydda mot sol och regn. Väven är tjock och tät i stil med ett tungt möbeltyg och inte ett tunt och sladdrigt som fås på markiser idag. Merparten av markiser idag skall rullas in om det regnar för att väven/duken inte tål detta. Men med en canvasväv som är prewaxed så mår markisen lika bra i alla väder.

  Våra populära markiser BÖR du för boka IDAG, för säker leverans till säsongen. En bokning är ICKE bindande och kostnadsfri. Bokar du IDAG bjuder vi på LED belysning i markisens armar (värde 1095kr).

  Tryck på Produktinformation nedan för att se färgvalen samt läsa mer om markisen.

  Produktinformation

  Vi erbjuder alltid dig som kund att få testa varan i lugn & ro innan betalning, välj faktura alt. vi kan erbjuda 14 dagar alt. 90 dagar innan betalning. Då får du möjlighet att utvärdera varan innan köp.

Kunder som har köpt den här produkten köpte också